Massage Emmeloord

Marian Huitema geeft verschillende massage behandelingen in haar praktijk SoPrana in Emmeloord. De behandelingen worden gegeven in een sfeervolle praktijkkamer, waarbij veel respect is voor degene die wordt gemasseerd en waar hygiëne erg belangrijk is.

Een massage draagt bij om te ontspanning en tot rust te komen na een drukke werkdag en in stressvolle tijden. Het helpt u weer uw natuurlijke evenwicht terug te vinden tussen lichaam en geest. Door drukte en stress en bij beroepen die zwaar lichamelijk werk vereisen, kunnen klachten met uw spieren ontstaan. Massages helpen het lichaam weer te herstellen. Er zijn verschillende massage technieken waar u in de info meer over kunt lezen. Er wordt altijd een anamnese gemaakt voor de behandeling plaats vindt om zo uw persoonlijke klachten het beste te kunnen behandelen.

Marian: "Bij het geven van de behandelingen vind ik het belangrijk om met mijn volledige aandacht te masseren en te luisteren naar de voorkeur van de cliënt, maar tegelijkertijd ook naar mijn eigen intuïtie om zo een optimaal effect te krijgen". 

Er wordt rekening gehouden met de privacy van de klant. De erogene zones worden bedekt en vallen niet onder de behandeling.